Як живе Ізюм в умовах бойових дій

14.03.2022 12:40 Область Online
Фото з Фейсбук-сторінки Максим Стрельник Фото з Фейсбук-сторінки Максим Стрельник
В Ізюмі на Харківщині російські окупанти намагалися форсувати Сіверський Донець, проте українські захисники відбили атаку. Наразі фронт проходить по річці та ділить місто на дві частини.

Про стан справ у Ізюмі повідомляє місцеве видання «Обрії Ізюмщини».

— Центральна частина міста відрізана від лівого берега. Мости через річку зруйновані. Доїхати чи дійти пішки з гуманітарною допомогою до північних мікрорайонів не можливо. Верхнє селище після авіаударів та обстрілів з важкої артилерії з 3 березня залишається без електроенергії, газу, тепла, води, телефонного зв'язку, – ділиться інформацією видання.

Мешканці міста ховаються від обстрілів у підвалах та льохах, а мобільний зв'язок можливий тільки в деяких районах міста.

Про військові дії також інформує начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міської ради Максим Стрельник на своїй фейсбук-сторінці.

— Наші доблесні Захисники відбили атаку російських окупантів, які сьогодні намагалися форсувати Сіверський Донець, щоб повністю захопити Ізюм. Замість цього вони тепер годують раків на берегах наших улюблених пляжів, – пише він.

 

Автор: Олександр Манченко