Росіянин хотів перевезти через кордон з Харківщиною пістолет (ФОТО)

Фото Східного регіонального управління державної прикордонної служби України Фото Східного регіонального управління державної прикордонної служби України
У салоні авто чоловік ховав газовий пістолет «Оса».

Як повідомили у Східному регіональному управлінні державної прикордонної служби України, вчора пообіді в пунк пропуску «Гоптівка», на ви’їзд з України, прибув автомобіль марки «Мітсубісі» під керуванням 55-річного громадянина РФ.

Знервована поведінка водія після спрацювання службового собаки «Габі» на салон автомобіля спонукала правоохоронців до проведення поглибленого огляду. Транспортний засіб був виведений із загального потоку і перенаправлений зі смуги руху «зелений коридор» на смугу руху «червоний коридор» для проведення процедури контролю другої лінії.

Під час огляду автомобіля в салоні між передніми сидіннями в барсетці було виявлено газовий пістолет «Оса» споряджений двома набоями калібру 18*45 мм.

За вказаним фактом відносно громадянина РФ інспектором митного поста «Гоптівка» Харківської митниці складено протокол про порушення митних правил за ст. 472 МКУ.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта