Напад на військову частину під Харковом. Що було потрібно злочинцям

http://dpravda.org http://dpravda.org
Троє хлопців намагалися обікрасти військову частину на Харківщині.

Інцидент стався військовому містечку № 1, який давно не використовується за призначенням через реформування армії, -  пише Настоящий Дозор, посилаючись на регіональну прес-службу МО України.

Однак, земля, розташована неподалік від міста Чугуїв, досі належить оборонному відомству. Тому охорону об'єкта тимчасово покладено на військовослужбовців другого дивізіону 302-го зенітного ракетного полку.

- Незважаючи на певні труднощі, ми цілодобово слідкуємо за збереженням військового майна, поки не прийнято рішення про подальше використання землі та будівель, - пояснив командир зенітного ракетного полку полковник Ігор Колесник.

Близько 10.00 контрактник Артем Федоров помітив невідомий автомобіль, який заїхав на територію колишньої військової частини ППО.

- З вантажівки типу ГАЗ-53А вийшли три цивільні особи досить міцної статури. Я, відповідно до інструкції, негайно повідомив про подію черговому дивізіону і продовжив спостерігати за діями зловмисників. Згодом стало зрозуміло, що їхньою метою була крадіжка декількох плит перекриття на даху однієї з капітальних будівель. Чекаючи на підкріплення, я перекрив виїзд автомобілю з військовим майном, - згадував молодший сержант Артем Федоров.

До місця події приїхали військові і наряд міліції, які й затримали злочинців.

Автор: Администратор сайта