Розстріляних інкасаторів сьогодні поховали (ФОТО)

Фото ГУ МВС України у Харківській області Фото ГУ МВС України у Харківській області
2 грудня особовий склад харківської міліції провів у останній путь працівників ДСО, які 28 листопада загинули під час виконання службових обов’язків.

З загиблими правоохоронцями прийшли проститися керівництво харківської міліції, члени колегії Головного управління, начальники служб та підрозділів ГУМВС, заступник начальника ДДСО при МВС України полковник міліції Владислав Красавин, керівництво та особовий склад Управління Державної служби охорони, колеги та близькі.

- Ми схиляємо голови і низько вклоняємося героїчному подвигу міліціонерів, - звернувся до учасників жалобної панахиди начальник ГУМВС України в Харківській області генерал-майор міліції Олег Демченко. - Бракує слів, щоб виразити біль від такої непоправної втрати. Сміливість та самовіддача, з якою бійці ДСО вступили у боротьбу з жорстокими озброєними злочинцями, заслуговує глибокої поваги. Вони вчинили героїчний, мужній вчинок, їх імена будуть назавжди вписані золотими літерами в історію харківської міліції. На жаль, правоохоронні органи втрачають найкращих, тих, хто не зупиняється перед небезпекою, захищаючи жителів України.

Нагадаємо, трагедія сталася близько 18-ої години. На наряд Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Харківській області, який здійснював охорону уповноваженої особи одного із ломбардів під час перевезення нею матеріальних цінностей, було скоєно розбійний напад невідомих зловмисників із застосуванням автоматичної зброї.

Враховуючи раптовість та зухвалість, з якою діяли нападники, двом співробітниками ДСО лише ціною свого життя вдалося врятувати охоронювану особу. Інкасатор-водій Євген Кроленко загинув на місці, тіло інспектора супроводження сержанта міліції Володимира Терещенка було знайдено в захопленому злочинцями службовому автомобілі неподалік окружної дороги.

Автор: Администратор сайта