Селянина обікрали родичі і забрали гроші за квартиру на Харківщині

http://www.diapazon.kz/ http://www.diapazon.kz/
У чоловіка викрали 3300 доларів.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, у селі Старовірівка Нововодолазького району обікарли 49-річного місцевого мешканця. До нього залізли у машину та викрали з неї барсетку з грошима. За словами потерпілого, там були гроші від продажу квартири — 3300 доларів.

Як з'ясували правоохоронці, крадіжка була справою рук родича жертви. Так, 33-річний раніше судимий місцевий мешканець разом із товаришем, мешканцем Дніпропетровської області, вирішили обікрасти співмешканця племінниці. Крадії знали, що той має значну суму грошей після продажу квартири. Коли всі лягли спати, друзі, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, зламали замок на водійських дверцятах автомобілю і викрали звідти барсетку, в якій знаходились гроші. Викрадене чоловіки розподілили між собою та витрачали за власним розсудом.

Слідчим відділенням Нововодолазького РВ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

Автор: Администратор сайта