Смертельна ДТП на Харківщині: діти перебувають у важкому стані. Фото, Відео

Поблизу села Черкаська Лозова Харківської області зіткнулися дві автівки, троє людей загинули.

Як повідомляють у Нацполіції Харківської області, ДТП сталося близько 8:50 на дорозі Київ – Харків – Довжанський. Внаслідок зіткнення загинули водії «KIA» та «Toyota», є постраждалі.

Наразі відомо, що автомобіль «KIA», який рухався зі сторони Дергачів, вилетів на зустрічну смугу та врізався у таксі. 34-річний водій загинув на місці. 

Читайте також: На Чугуївщині сталася ДТП. Фото

Від отриманих травм загинули 31-річний водій таксі та пасажирка. Крім того, отримали травми двоє дітей, вік орієнтовано 2 та 3 роки.

Як повідомили у пресслужбі Харківської міської ради, стан дітей важкий, вони в реанімації. У хлопчика важка черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, забій мозку та перелом стегна, а у дівчинки – переломи обох стегон.

Нагадаємо, що в Харківській області на трасі між Люботином та Коротичем автомобіль Skoda зіткнувся зі "швидкою". Аварія сталася ввечері 4 січня на автошляху між Люботином та Коротичем. Карета швидкої допомоги вирушила на виклик та зіштовхнулась з автомобілем Škoda Octavia. Про це розповів «Слобідському краю» директор Центру екстреної медицини та медицини катастроф.

Автор: Микита Гузенко