Смертельна ДТП в Ізюмському районі: легковик зіткнувся з вантажівкою. Оновлено

Аварія у селі Вишневе Ізюмського району сталася 17 серпня.

За даними Головного управління ДСНС в Харківській області, близько дев'ятої години вечора на автомагістралі Київ — Харків — Довжанський легковик “Opel Kadett” зіткнувся із вантажівкою КамАЗ. У легковій машині перебували четверо людей: чоловік та жінка, а також двоє дітей.

Читайте також: Зник підліток у Дергачівській громаді

На місце ДТП прибули ДСНСники та медики "швидкої". Останні госпіталізували жінку та двох дітей. Водій вантажівки не постраждав. 

Чоловік, який знаходився за кермом “Opel Kadett”, загинув на місці. 

Його тіло було заблоковане понівеченими конструкціями авто. 

Тому знадобилася допомога рятувальників. Аби не сталося пожежі, працівники служби відключили елементи живлення автомобілів та змили розлите паливо з дороги. 

Потім ДСНСники деблокували тіло загиблого водія. Обставини ДТП встановлює поліція.

Оновлено. За даними відділу комунікації поліції Харківської області, у ДТП постраждала родина з Лозівського району. 

Жінка та двоє дітей 7 років і 10 місяців отримали травми середнього ступеню тяжкості та були доставлені до лікарні в Харків. 

Також поліцейські встановили, що 29-річний водій легковика, рухаючись зі сторони Харкова у бік Ізюма, не дотримався безпечної дистанції та зіштовхнувся з причепом автомобіля "КамАЗ", який рухався попереду у попутному напрямку.

За даним фактом слідчим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Автор: Олена Загребельна