Спочатку підпалив хату, а потім хотів зарізати жінку

На Харківщині затримали чоловіка, який через ревнощі ледь не вбив свою дружину.

Вночі 2 листопада до однієї з хат у селі П’ятницьке Печенізького району постукала закривавлена жінка. Вона шукала порятунку у сусідів, бо її намагався вбити чоловік.

Як повідомляють у обласному «главку» поліції, ножові поранення 34-річній жінці завдав її 43-річний чоловік, який раніше вже відбував покарання за умисне вбивство своєї колишньої дружини.

Слідчі з’ясували, що напередодні інциденту жінка пішла у справах. Чоловік, будучи напідпитку, запідозрив дружину в зраді та через ревнощі підпалив їй будинок. Але на цьому ревнивець не зупинився. Він сховався на території одного з домоволодінь та очікував, коли повз нього буде проходити дружина.

Дочекавшись потерпілу, зловмисник схопив її та силоміць затягнув у прибудову до будинку, де ніхто не мешкав. А потім почав завдавати удари ножем по голові, шиї та руках, але жінці вдалось втекти.

Нападника затримали в селищі Кочеток, де він переховувався від правоохоронців. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні замаху на умисне вбивство, санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

А за фактом підпалу будинку відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У 15 районах області виявили нових хворих на коронавірус

Автор: Андрій Соха