Стали відомі подробиці вбивства чоловіка у Золочеві

Поліція розповіла подробиці смерті чоловіка, тіло якого знайшли 5 січня на смітнику в Золочеві Харківської області.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області, 30 грудня поліцейські отримали повідомлення від 52-річного чоловіка, що його 28-річний син, який проживав разом із співмешканкою, не виходить на зв’язок.

5 січня на сміттєзвалищі неподалік Золочева, в ході пошукових заходів, знайшли тіло чоловіка,  який за прикметами був схожий на розшукуваного. Вже на місці правоохоронці встановили, що смерть чоловіка настала кілька днів тому, на тілі загиблого також виявили тілесні ушкодження.

Працівники сектора кримінальної  поліції Золочівського відділення поліції провели оперативно-розшукові заходи та встановили особу, яка причетна  до злочину.  Це 40-річний житель району. Поліцейські встановили, що 29 грудня близько 16:30 зловмисник підстеріг 28-річного співмешканця колишньої дружини на вулиці та завдав йому декілька ударів палицею по голові, після чого на автомобілі вивіз тіло на сміттєзвалище.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. 

Нагадаємо, чоловіка, який зник у Золочеві під Новий рік, знайшли мертвим.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до 15 років тюремного ув’язнення.