Стрибати з парашутом у стилі українського гопака американці приїдуть до Харкова

http://www.good-extreme.ru/ http://www.good-extreme.ru/
У Харків приїде всесвітньо відомий каскадер і парашутист Бі Джей Ворт.

Бі Джей Ворт (BJ Worth) приїде до Харкова у рамках проекту «Харьковская сирень PS», повідомляє сайт ХОДА.

«Незважаючи на те, що основні заходи МФКК «Харьковская сирень» відбулися ще в травні, ми виконуємо свою обіцянку проводити щомісячно у нашому місті цікаві зустрічі і захоплюючі майстер-класи з відомими режисерами, акторами і талановитими представниками інших творчих професій, - зазначила директор Департаменту масових комунікацій ХОДА, заступник голови оргкомітету Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. - Професія каскадера абсолютно нова для нашого кінофестивалю, тому ми будемо відкривати її разом з харків'янами. Бі Джей Ворт приїде до нас у місто, щоб розробити і поставити стрибок 30-way в стилі українського гопака, і, звичайно ж, зустрінеться з харків'янами в рамках нашого проекту «Харьковская сирень PS».

Рішення назвати навчально-тренувальний збір «Sky Hopak» було ухвалено не випадково, тому що цей танець є не тільки візитною карткою нашої країни, але і вимагає від спортсмена прояву спритності, сили, героїзму і шляхетності.

Довідка. Бі Джей Ворт - капітан команди WorldTeam, організатор всіх світових рекордів, включаючи крайній (в парашутному спорті не сприймають слово "останній") рекорд в Таїланді, де у вільному падінні парашутисти з усього світу склали гігантську фігуру з 457 чоловік. Він виконував найскладніші повітряні трюки в багатьох знаменитих голлівудських фільмах: в легендарній "Бондіані", дублював Джона Глена в "Ліцензії на вбивство", стрибав з Ейфелевої вежі в "Віді на вбивство" і з літака в "Місячному гонщику". Бі Джей страхував колишнього президента США Джорджа Буша-старшого, коли той здійснював свій перший самостійний стрибок з парашутом.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта