Стрілка із супермаркету в Харкові затримали

Бійка зі стріляниною у харківському ТРЦ / фото ГУ НП Бійка зі стріляниною у харківському ТРЦ / фото ГУ НП

Бійка зі стріляниною в харківському ТРЦ «Нікольський» сталася 6 січня. Чоловіка, який стріляв, уже затримали.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на відділ комунікації поліції у Харківській області.

Повідомлення про те, що у супермаркеті торгового центру відбувається бійка, надійшло на екстрений номер поліції 6 січня. Туди виїхали поліціянти Першого харківського районного управління поліції.

На місці з’ясували, що під час бійки один з учасників застосував газовий пістолет. Обійшлося без постраждалих.

7 січня начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов розповів, що 20-річний молодик, який розпочав бійку в супермаркеті та стріляв з газового пістолета, був нетверезий. Він прийшов у супермаркет з товаришем і його дружиною. Майбутньому стрілку здалося, що якийсь покупець нечемно розмовляє з дружиною його друга, і він розпочав бійку. Потім витягнув газовий пістолет і двічі випалив угору. Загалом це тривало хвилини дві. Стрілка затримала охорона ТРЦ.

Відомості про подію за статтею 296 Кримінального кодексу (хуліганство) будуть внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. 

Нагадаємо, у Харкові чоловік протягом місяця виносив майно з бомбосховища. 31-річний молодик систематично навідувався в укриття в Індустріальному районі міста та обкрадав його.

Раніше ми писали, як поблизу селища Леб'яже Харківської області чоловік викрав 800 тисяч гривень у загиблих, які в машині підірвалися на вибухівці.

Автор: Тетяна Матвієнко