Стрілянина на Салтівці: одну людину госпіталізовано (ОНОВЛЕНО)

У постраждалого поранення живота, передпліччя та ноги.

Ввечері 5 листопада на вулиці Валентинівська поблизу спортивного клубу стався конфлікт, який переріс у стрілянину. В результаті неї до лікарні з кульовими пораненнями госпіталізовано 30-річного чоловіка. За інформацією поліції, у нього поранення живота, передпліччя та ноги. Наразі його стан задовільний.

У результаті стрілянини було пошкоджено й автомобіль Mitsubishi. На місце події виїжджали працівники слідчого управління, Управління карного розшуку на чолі з керівництвом обласного главку харківської поліції, слідчо-оперативна група Московського відділу поліції та криміналістична лабораторія. Правоохоронці вилучили гільзи та кулі, які будуть направлені на експертне дослідження. Окрім цього, до Московського відділу поліції було доставлено 14 осіб, віком від 18 до 21 року. Всі вони  мешкають у Харкові та є студентами різних міських вишів. Чоловіки були опитані та відпущені із зобов’язанням явитися за викликом слідчого. 

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Станом на ранок 6 листопада правоохоронці встановили особу стрілка. Ним виявився 36-річний громадянин Азербайджану. Зараз поліція вживає комплекс необхідних заходів із затримання правопорушника.

Читайте також: Обласних депутатів скликають до Харкова

Андрій Соха