Сутичка у Пісочині: п'яний водій напав на журналіста

Як повідомили 7 червня у відділі комунікації поліції Харківської області, сутичка між нетверезим винуватцем аварії та журналістом сталася через відеозйомку.

Подія на вулиці Набережній у Пісочинській громаді сталася вчора, 6 червня. Близько 21:25 42-річний чоловік на автомобілі Toyota в’їхав у стовп.

На місці аварії виявився представник ЗМІ, який почав знімати на телефон відео. Через це між чоловіками виник конфлікт.

Читайте також: У Солоницівській громаді іномарка врізалася в рекламний щит: загинув водій

Коли поліцейські прибули на місце ДТП, виявилось, що винуватець перебуває в стані алкогольного сп’яніння.  Зі слів 49-річного журналіста, в ході зйомки водій та ще двоє агресивно налаштованих чоловіків почали його штовхати. 

Під час сутички представник ЗМІ зробив один постріл вгору з пристрою для відстрілу гумових куль.

Внаслідок події ніхто не постраждав.

Відносно водія легковика Toyota  поліцейські склали адмінпротоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень, усі обставини події з’ясовуються.

Автор: Олена Загребельна