У Балаклійському районі п'яний чоловік напав на фельдшера

Фото: incmty.com Фото: incmty.com
Інцидент стався 7 лютого в селі Морозівка.

20-річний житель села викликав своїй вагітній співмешканці "швидку допомогу", співробітники якої приїхали приблизно за 15 хвилин. Однак чоловіку здалося, що швидка їхала занадто довго, тому між ним та медичною бригадою виник конфлікт, під час якого постраждав 26-річний фельдшер.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

У поліції розповіли, що 26-річний постраждалий фельдшер із переломом носа та гематомою ока зараз перебуває в обласній клінічній лікарні. Стан його здоров'я стабільний.

Крім того, з'ясовано, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння, як і його 18-річна співмешканка. Незважаючи на вагітність, дівчина зловживає спиртним. Саме через надмірну кількість випитого алкоголю їй стало зле. Дівчині надали медичну допомогу і відпустили додому.

Читайте також: У Харківській області збираються придбати нові «швидкі»

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає покарання у вигляді виправних робот на строк до року. На даний час вирішується питання щодо повідомлення про підозру зловмиснику.

Автор: Марічка Зорянська