У центрі Харкова підірвано автомобіль - ОНОВЛЕНО

Вибуховою хвилею пошкоджено кілька автівок.

25 листопада близько 10 години біля будинку по вулиці Чайковського вибухнув автомобіль Toyota Camry. За інформацією правоохоронців, ніхто з громадян не постраждав. Механічні ушкодження отримали п'ять автівок, що знаходилися в епіцентрі вибуху.

За версією поліції, зловмисники, ймовірно причетні до злочину, можуть пересуватись на автомобілі Opel Vectra синього кольору з державними знаками європейської реєстрації. В Харкові та області було введено операція «Перехоплення». Близько 11:52 по вулиці Пушкінській патрульні виявили Opel Vectra з державними знаками європейської реєстрації. Ймовірно, саме на цій іномарці причетні до скоєння злочину особи зникли з місця події. Автомобіль майже повністю знищений вогнем. Його оглядають експерти.

На місці вибуху працює слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП у Харківській області та відділу поліції, спеціалісти вибухотехнічного управління та співробітники ДСНС .

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час установлюються всі обставини події та розшукуються причетні до злочину особи.

Читайте також: У Харківській області отруїлася сім'я

Андрій Соха