У Дергачах пограбували продавчиню магазину, погрожуючи викруткою

Зловмисницею виявилася жителька Дергачівського району Харківської області.

Повідомлення про крадіжку працівники Дергачівського відділу поліції отримали 27 грудня. 52-річна продавчиня місцевого магазину одягу розповіла поліції, що близько 11-ї ранку до магазину зайшла жінка та попросила допомогти вибрати їй куртку. Вона також попросила продавчиню дати їй ще один пакет для товару, і коли працівниця відволіклась, крадійка зайшла за прилавок, витягла з кишені загострену викрутку та почала погрожувати продавчині, вимагаючи гроші. Налякана жінка віддала їй свою сумочку, де були майже 3 тисячі гривень, мобільний телефон та документи.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам правоохоронці  встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 39-річна жителька Дергачівського району. 29 грудня поліцейські обшукали місце її проживання і вилучили речові докази, які вказують на причетність жінки до скоєння цього злочину.

30 грудня жінці повідомили  про підозру у вчиненні розбою. Наразі вирішується питання про обрання відносно неї запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисниці загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Читацте також На будівництві спортмайданчика у Зачепилівці вкрали 300 тисяч гривень