У ДТП у Харківському районі семеро людей отримали травми

Як стало відомо сьогодні, 29 квітня, у результаті ДТП біля села Хроли Харківського району травми та забої отримали семеро людей.

Поліція розслідує обставини аварії, що сталася неподалік с. Хроли Харківського району 28 квітня близько 14:40. 

Як повідомили у ГУ НП у Харківській області, на шляху зіткнулися дві автівки: ВАЗ 21011 і ВАЗ 21099. Першою кермував 18-річний хлопець, з ним у салоні було троє пасажирів: 16, 17 і 18 років. За попередніми даними, 18-річний водій не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ 21099 під керуванням 64-річного водія. У того в салоні було дві 34-річні пасажирки.

У результаті зіткнення водії та пасажири обох машин отримали травми.

Читайте також: Брав гроші за цукор і зникав: жителя Куп'янська піймали на шахрайстві

Як повідомив "Слобідському краю" директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, постраждалі отримали легкі травми: черепно-мозкові травми, забої і садна голови. Усі вони доставлені до лікарні швидкої невідкладної допомоги.

Поліція внесла за даним фактом відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Автор: Тамара Кіч

Теги: