У Харкові під час пожежі в дев’ятиповерхівці евакуювали 18 людей

Фото: kh.dsns.gov.ua Фото: kh.dsns.gov.ua
Ввечері 25 травня в багатоповерхівці на вулиці Амосова в Харкові трапилася пожежа – в одній із квартири горіли диван та домашні речі.

Вчора, 25 травня, о 20:57 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерхівці на вул. Амосова, 23. Люди повідомили, що з квартири на третьому поверсі виходить густий дим, який заполоняє сходову кліть.

До місця виклику негайно виїхало чотири оперативні пожежно-рятувальні підрозділи частини ДСНС на автоцистернах та одна автодрабина. Коли рятувальники приїхали, вони побачили, що у квартирі горів диван та домашні речі на площі 30 кв. м. Господарів оселі всередині квартири не було. Задимлення загрожувало жителям верхніх поверхів. Про це повідомляють у ДСНС Харківської області.

Читайте також: У Харкові горить завод: урятували одну людину. Фото – Оновлено

Рятувальники негайно подали два пожежні стволи, провели заходи з димовидалення та евакуювали на свіже повітря 18 людей, які потрапляли в зону задимлення. Як «Слобідському краю» повідомив речник ДСНС у Харківській області Євген Василенко, на місці перебувала «швидка», втім постраждалих і госпіталізованих не було.

О 21:29 пожежу локалізували, а о 23:03 повністю ліквідували.

Попередня причина пожежі необережність при палінні.

Автор: Олександр Гаркавець