У харківському нічному клубі влаштували дебош

http://otdoohnul.ru/ http://otdoohnul.ru/
Міліція розбиралася з деборишами у розважальних закладах на 23 серпня та Академіка Павлова.

На пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Харківській області рано вранці надійшов сигнал про спрацювання сигналізації в одному із охоронюваних розважальних закладів на вулиці 23 Серпня. Наряд групи затримання негайно рушив на місце події. По прибуттю до правоохоронців звернувся адміністратор закладу і повідомив, що один із відвідувачів почав трощити бокали, тарілки та вазони. Вмовляння заспокоїтись бажаного результату не принесли, молодик був не при собі, намагався обірвати штори, бив кулаками у вікна.

Бійці ДСО затримали 23-річного харків’янина, котрий наніс закладу збитку на 300 грн, і доставили його до Дзержинського районного відділу міліції.

Ще одного дебошира держохоронці затримали у розважальному центрі на вулиці Академіка Павлова, де також спрацювала кнопка тривожної сигналізації. Адміністратор закладу розповіла правоохоронцям, що молодий чоловік всю ніч поводив себе досить нахабно та агресивно, а кілька хвилин тому почав безцеремонно чіплятися до одівчат, провокувати бійку з іншими відвідувачами, ламаючи все, що траплялось на шляху. Його свавілля змогли зупинити лише співробітники міліції. У кайданках 27-річного харків’янина було доставлено до Київського районного відділу міліції. Невдовзі зловмиснику доведеться належним чином відповісти за свою поведінку і відшкодувати завданий збиток, котрий, до слова, склав понад 1,5 тис. грн.

Автор: Администратор сайта