У Красноградському районі сталася стрілянина. ФОТО

Фото:hk.npu.gov.ua Фото:hk.npu.gov.ua
Поліцейським довелося застосувати табельну зброю, щоб зупинити правопорушника.

31 березня на Красноградщині поліцейські оперативно затримали водія, який збив на смерть людину та втік з місця скоєння ДТП.
У цей день близько опівночі свідки події повідомили правоохоронцям, що невідомий на автомобілі ВАЗ-2110 сріблястого кольору наїхав на чоловіка поблизу автовокзалу в Краснограді та зник з місця події. Загиблим виявився 21-річний житель району.

Як повідомляють правоохоронці Красноградського відділу поліції, під час відпрацювання території району на службовому авто поблизу села Високе вони помітили автомобіль ВАЗ-2110 сріблястого кольору з ознаками ДТП. Автомобіль рухався на великій швидкості та на законні вимоги поліцейських зупинитися не реагував.

«Своїми діями водій створював небезпеку життю і здоров’ю інших  учасників дорожнього руху, тому поліцейським було прийнято рішення про застосування табельної вогнепальної зброї», - повідомили красноградські правоохоронці.

 
У результаті було пошкоджено колеса автомобіля, водій затриманий та доставлений до відділу поліції

Як з’ясувалося, 30-річний чоловік раніше неодноразово притягувався до відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення.

 Зараз вирішується питання щодо затримання водія авто в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Політика з приколом. Чи добре ви знаєтеся на перлах обранців – вікторина