У Вовчанському районі затримали автівку зі зброєю та наркотиками. Фото

Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
Під час обшуку автомобіля Volvo поліцейські виявили канабіс, два ножі, шкіряну сумку із залишками речовини рослинного походження, шкіряний батіг з металевим наконечником округлої форми.

Поліцейські зупинили іномарку на автошляху Харків Вовчанськ на в’їзді в село Шестакове. Як з’ясувалося, 50-річний водій, уродженець міста Донецьк, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень та наркозлочини. Про це повідомили у ГУНПУ. 

Оперативні та слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексуУкраїни.

Зловмисника затримали 24 березня працівники Управління протидії наркозлочинності із залученням спецпризначенців харківського Управління КОРД та слідчих Липецького відділу поліції, під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 6.

В ході проведення санкціонованого обшуку оселі чоловіка поліцейські виявили та вилучили звідти близько 50 грамів канабісу, гранату РГД-5 із запалом, електронні ваги, пристрій для паління.

Фото: ГУНПУ

Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Микола Мельник