У Харкові біля супермаркету застрелили чоловіка: ввели операцію «Сирена» – ОНОВЛЕНО

Фото: hk.npu.gov.ua Фото: hk.npu.gov.ua
Ввечері 22 лютого на вулиці Отакара Яроша у Харкові сталася стрілянина, загинув чоловік.

Сьогодні, 22 лютого, о 19:40 до чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Отакара Яроша чутно звук пострілу. За адресою виїхали керівництво та слідчо-оперативна група районного управління поліції. Поліцейські здійснюють огляд місця події, збирають речові докази, встановлюють та опитують свідків.

Як повідомляють в прес-службі ГУ Нацполіції у Харківській області, наразі особа загиблого встановлюється. Для затримання осіб, причетних до злочину, введено в дію поліцейську операцію «Сирена».

Інформація про даний факт зареєстрована в Єдиному обліку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також: СБУ затримала харків’янина, який працював на російські спецслужби

ОНОВЛЕНО. За словами начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Чижа, особу потерпілого встановлено. Це житель Харкова 1981-го року народження.

– Оперативні працівники вже фактично встановили особу злочинця. Наразі проводиться ряд заходів для його затримання, – розповідає Сергій Чиж.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

За лічені години поліція встановила особу зловмисника. 50-річного чоловіка затримали за межами Харкова.

Наразі його доставлено до Харківського районного управління поліції № 3 для проведення подальших слідчих дій. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину. За санкцією статті йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Слідчі дії тривають. Всі обставини злочину встановлюються.

Автор: Олександр Гаркавець