У Харкові поліція шукає трьох невідомих, які викрали чоловіка — Оновлено

Фото: Главком Фото: Главком
Подія сталася 21 січня біля торгового центру на вулиці Академіка Павлова у Харкові.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, близько 15:00 на парковці біля торговельного центру троє невідомих силою затягли до автомобіля Mercedes чоловіка, який при цьому чинив опір.

Відповідне повідомлення отримали поліцейські чергової частини Харківського районного управління поліції № 2. Після повідомлення у місті було оголошено план-перехоплення, але знайти автівку правоохоронцям так і не вдалося.

Читайте також: У Харківській міськраді розповіли про стан постраждалих у пожежі

Усі обставини події, а також особи потерпілого і зловмисників встановлюються. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

ОНОВЛЕНО. Як повідомили в поліції, особа потерпілого встановлена. Ним виявився 26-річний харків’янин. Також під час розшуку було знайдено спалений автомобіль. Автівку виявили в Олександрійському районі Кіровоградської області на узбіччі дороги. Людей усередині транспортного засобу не було.  

 

Автор: Марина Проценко