У Харкові розшукують зниклу молоду жінку з дитиною. Оновлено

Працівниками Київського відділу поліції встановлюється місцезнаходження Тельнової Ганни Сергіївни (1990 року народження) та її дворічної доньки Тельнової Марії — 23 грудня, близько 09.00, жінка пішла гуляти з дитиною та не повернулася.

Із повідомленням про подію до Київського відділу поліції звернувся чоловік зниклої жінки. З його слів, дружина пішла на прогулянку з дочкою в районі в’їзду Пушкінського та додому не повернулась. Телефон жінка залишила вдома. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області. 

Прикмети: жінці на вигляд 27 років, середньої статури, волосся русе довжиною до плечей, була одягнута в сіру куртку (пуховик) довжиною до колін. Дівчинці на вигляд 2 роки, була одягнута в рожевий комбінезон з квітами та сірі чоботи. Дитина знаходилась у синій колясці.

Фото: Олександр Тельнов

Оновлено 14.30:

Поліцейські Харківщини розшукали жінку з дитиною.

Їх знайшли 25 грудня в одному із селищ Харківської області. Жодних протиправних дій у відношенні 27-річної жінки та її 2-річної доньки не чинилося. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області. 

Нагадаємо, 23 грудня до Київського відділу поліції звернувся 28-річний чоловік із заявою про те, що його дружина пішла із донькою на прогулянку та зникла без вісті. Телефон жінка залишила вдома.

На пошуки матері та дитини був орієнтований весь особовий склад підрозділів поліції, в інтернет-мережі були розміщені орієнтування з прикметами зниклих.
25 грудня 2017 року поліцейські встановили місцезнаходження розшукуваних.

Наразі усі обставини події з’ясовуються.

Микола Мельник