В Ізюмському районі розшукують маму та дитину, які зникли безвісти

У поліції кажуть, що жінка, можливо, знаходиться під дією психотропних ліків.

13 серпня жінка разом із донькою вийшли вранці з дому та досі не повернулися, повідомили в прес-службі ГУНП у Харківській області.

44-річна ізюмчанка Олена Тімошина разом зі своєю чотирирічною донькою Катериною вийшли з будинку о 9-й годині ранку. Близько 17:00 того ж дня жінка перестала виходити на зв’язок.

14 серпня близько 05:00 жінку та дитину бачили у приміському електропотязі, який прямував з Ізюма до Харкова. Однак до міста вони не доїхали, вийшли на одній із залізничних станцій та наразі їх місцезнаходження невідоме.

Зараз Ізюмським ВП ГУНП у Харківській області встановлюється місцезнаходження жінки та дитини.

Читайте також: У Харківській області найбільший приріст хворих на COVID-19 в Україні

Прикмети жінки: на зріст близько 160-165 см, середньої статури, волосся світле, фарбоване, зачіска коротка, карі очі. Одягнута у джинси синього кольору, світлу кофту у квіточку.
Прикмети дитини: на зріст близько 110-120 см, худорлявої статури, волосся світле, карі очі. Дитина одягнута у костюм: лосини, рожеві шорти та кофту, сандалі.

Поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією, та просять телефонувати до чергової частини: (05746) 2-30-40, 099-925-28-00, 102.