Убитий харківський суддя Трофимов був відомим колекціонером і не вів резонансних справ

http://www.mediaport.ua http://www.mediaport.ua

Суддя, якого вбили вчора у Харкові, працював у Фрунзенському райсуді Харкова, його звали Володимир Трофимов.

Останнє засідання убитий суддя Фрунзенського райсуду міста Харкова Володимир Трофимов провів 12 грудня, повідомляє Городской Дозор.

Він розглядав позов про виплату аліментів на утримання неповнолітньої.
  Інформація про це є в Єдиному реєстрі судових рішень.

Серед останніх його рішень земельні питання, що стосуються гаражної забудови. Ще відмова банку «Надра» про примусове стягнення коштів за кредитним договором.

Останньою кримінальною справою, яку розглядав Трофімов, стало ДТП. Він засудив водія, який задавив пішохода, до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном на один рік.

За останній місяць Трофімов розглядав справи, які стосувалися майна, шлюборозлучні процеси і кримінальні справи, де фігурували невеликі крадіжки.

У Фрунзенському райсуді з 2007 Трофимов виніс більше 3000 рішень.

У вільний від роботи час суддя Трофимов збирав нагороди та монети. Його колекції були дуже великими та відомими за межами України.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко у Харкові розповів, що Трофимов збирав антикваріат, в тому числі нагороди, як часів Великої Вітчизняної війни, так і більш раннього періоду.

Крім того, у Трофімова була одна з кращих в Україні колекція монет, яка була відома і за межами країни. Також убитий суддя збирав порцелянові статуетки.

Правоохоронці вилучили електронні реєстри колекції, а також опитують знайомих Трофімова, щоб зрозуміти, які предмети пропали з колекції.

«Але вже зараз ясно, що деякі предмети з колекції пропали», - зазначив Захарченко.

Автор: Администратор сайта