В аварії у Коломаці загинула вагітна жінка

Поліція Харківської області 18 січня повідомила про подробиці смертельної ДТП, яка сталася напередодні в селищі Коломак Богодухівського району.

17 січня близько 17:00 у Коломаці автівка ВАЗ-2107 вилітила з проїзної частини та врізалась у залізобетонний стовп. Внаслідок зіткнення вагітна жінка, яка сиділа на задньому сидінні, отримала тяжкі травми та була госпіталізована до Валківської районної лікарні, де згодом померла. Також у салоні автомобіля перебували ще два пасажири – 23-річний чоловік та 28-річна жінка, жителі Коломака. Вони не постраждали.

Як повідомили в обласному главку поліції, водій автівки – 34-річний харків’янин – був напідпитку.

Слідчі відкрили за фактом ДТП кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водій затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: поліція затримала обох водіїв

Автор: Андрій Соха