У лісосмузі на Ізюмщині було зґвалтовано жінку

У скоєнні злочину правоохоронці підозрюють чоловіка, який повідомив, що “бачив, як невідомі викинули жінку з вантажівки у лісосмузі”.

27 вересня близько 21:30 до поліції надійшло повідомлення від мешканця міста Ізюм про те, що він бачив, як невідомі чоловіки викинули жінку зі слідами зґвалтування з вантажного автомобіля до лісосмуги.
За інформацією главку, 47-річну потерпілу із саднами та слідами зґвалтування було доставлено до місцевої лікарні.

У скоєнні злочину слідство підозрює чоловіка, який повідомив про виявлення жінки у лісосмузі. Підозрюваний раніше був неодноразово судимий. 

За інформацією правоохоронців, зловмисник знав жінку раніше. Під час їх останньої зустрічі вона була напідпитку. Він запропонував провести жінку додому, але завів до лісу, де вчинив наругу.  

Слідчим Ізюмського відділу поліції у Харківській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. На даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Лобове зіткнення автівок сталося під Харковом

Андрій Соха