Викрадач втік через вікно: у Краснограді знайшли розшукувану дитину

Фото: hk.npu.gov.ua Фото: hk.npu.gov.ua
На Харківщині поліція розшукала дворічного хлопчика та передала матері. Пошуки 33-річного чоловіка, причетного до викрадення, продовжуються.

24 серпня до поліції звернулася жителька села Дворічного Кута Солоницівської громади, в якої викрали дитину. Жінка повідомила, що її 33-річний співмешканець, який до цього вже був судимий, забрав її дворічного сина

30 серпня поліцейські отримали інформацію про те, що розшукувані перебувають в одному з будинків у місті Краснограді. Коли патрульні зайшли до помешкання, розташованого на другому поверсі будинку, розшукуваний вистрибнув з вікна та втік. Водночас дитина перебувала в оселі. Щоб перевірити стан здоров’я хлопчика, поліцейські викликали бригаду швидкої допомоги, яка відвезла дитину до лікарні. Про це повідомляють у Національній поліції Харківської області.

Читайте також: Масштабна пожежа у Дергачах: згорів меблевий цех. Фото

Медики оглянули хлопчика, його стан задовільний. Дитину передали матері та під супроводом поліцейських відправили додому.

Пошуки 33-річного чоловіка продовжуються. У разі будь-якої інформації поліцейські просять звертатися у відділ поліції № 3 за телефоном (05763)-208-88 або 063-952-11-90.