За добу в Харківській області згоріли три автівки

ДСНС у Харківській області 18 лютого повідомила, що вогнеборці протягом доби тричі гасили палаючі автівки.

За повідомленням ГУ ДСНС у Харківській області, вчора 17 лютого загорівся легковий автомобіль у Валках. На місце виклику у провулку Сидоренка прибули місцеві рятувальники 59-ДПРЧ. Вони встановили, що горів моторний відсік автомобіля Audi A4. Рятувальники ліквідували пожежу о 16:00 та не допустили розповсюдження вогню на більшу площу.

Вночі 18 лютого о 03:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Сумський шлях у селищі Солоницівка. Навпроти будинку № 12 спалахнув легковий автомобіль ВАЗ-21099. До місця події виїхали рятувальники 62-го Державного пожежно-рятувального поста. В автомобілі горів моторний відсік та частина салону. До 04:45 пожежу повністю ліквідували.  Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

А вранці 18 лютого загоряння авто сталося у Новобаварському районі Харкова. Рятувальників викликали о 09:32. Горів  ВАЗ-21093 на Полтавському шляху, 85. На момент прибуття рятувальників горів моторний відсік та передня частина салону легковика. О 09:39 пожежа була локалізована та о 09:46 вогонь був повністю ліквідований. Причиною пожежі стала несправність електричної мережі моторного відсіку автомобіля.

 

Автор: Тамара Кіч