Зарізав рідного брата та втік чоловік з-під Харкова. Труп знайшли медики

http://kontry.net http://kontry.net
Трагедія сталася 22 березня в одному з сіл Дергачівського району.

Обидва господаря зловживали алкогольними напоями та ніде не працювали. Під час застілля під впливом алкоголю молодший брат схопив кухонного ножа та вкоротив життя старшому. Зрозумівши, що накоїв, викликав швидку та покинув помешкання, намагаючись сховатись від правосуддя.

Того ж дня близько 17 години до Дергачівського райвідділу міліції по телефону надійшло повідомлення від чергового фельдшера місцевої лікарні. Чоловік поінформував правоохоронців про факт виявлення медиками трупа 45-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Він знаходився у власному помешканні та не дочекався швидкої медичної допомоги. У загиблого лікарі швидкої діагностували проникаюче ножове поранення в живіт.

В результаті проведених оперативних заходів по гарячих слідах працівники Дергачівського РВ затримали 42-річного братовбивцю. 

На теперішній час зловмисник знаходиться під вартою, слідчими відкрито кримінальне провадження ознаками складу злочину передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Законне покарання, що чекає зловмисника, передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Автор: Менеджер сайта