Жінка замовила вбивство співмешканця за 2000 гривень

Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
38-річна жінка спланувала та замовила вбивство свого 47-річного співмешканця, який, за її словами, надокучав сварками, образами та пияцтвом.

Як розповів начальник Московського відділу поліції міста Харкова Євген Драка, серед знайомих доньки жінка підшукала 19-річного виконавця злочину — за винагороду у 2 тисячі гривень хлопець погодився скоїти вбивство.

Коли нетверезий співмешканець заснув, жінка впустила до своєї оселі молодика, який наніс чоловіку близько 19 ударів ножем. Отримавши частину винагороди, юнак допоміг жінці приховати сліди злочину — вони винесли з квартири тіло загиблого, а згодом жінка викинула закривавлені речі у водоймище, розташоване неподалік.

29 квітня до правоохоронців Московського району міста Харкова надійшло повідомлення про те, що в підвальному приміщенні недобудованого будинку на вулиці Владислава Зубенка знайдено тіло чоловіка з численними колото-різаними пораненнями в ділянці шиї та голови.

Поліцейські встановили особу померлого, ним виявився мешканець села Прелесне Харківського району. Протягом доби поліцейські викрили осіб, причетних до вбивства, — 38-річну жінку та 19-річного парубка.

Фото: ГУНПУ

За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. п. 6, 11, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, — розповіли у прес-службі ГУНПУ в Харківській області. 

Микола Мельник

Теги: