Жорстоке вбивство мешканки Харківщини. Тіло знайшла медсестра

http://infosmi.net/ http://infosmi.net/
Загиблу два дні розшукували близькі.

Як повідомляє прокуратура Харківської області, сьогодні вранці до чергової частини Липецького відділу міліції Харківського РВ ГУМВСУ в області надійшло повідомлення від медсестри місцевої амбулаторії. У приватному будинку вона виявила тіло господарки з ознаками насильницької смерті. За даними первинного огляду жінка була жорстоко побита, більшість травм – на голові.

Востаннє загиблу односельці бачили ще в суботу. Протягом неділі та понеділка з 38-річною жінкою не змогла зв’язатися телефоном її мати та попросила медсестру перевірити, у чому справа. Працівниця амбулаторії через вікно побачила померлу і викликала міліцію.

Дана подія внесена до ЄРДР за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Розслідування проводить міліція. Процесуальне керівництво здійснює група прокурорів Харківської міжрайонної прокуратури.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх обставин злочину та особи, яка його вчинила. Досудове слідство перебуває на контролі прокуратури області

Автор: Администратор сайта