Зникли жителі Борівської та Лозівської громад

У Харківській області розшукують 36-річну жительку Лозівської громади та 29-річного чоловіка з Борівської громади. Вони губляться вже не вперше.

15 вересня о 19:30 жителька Катеринівки Лозівського району Світлана Дутко вийшла з дому та не повернулась. Вона збиралася сісти в маршрутку до Лозової. Родина звернулася по допомогу до волонтерського пошуково-рятувального загону «Мілена».

– 36-річна жінка губиться не вперше. Наразі відомо, що Світлана збиралась дістатися з Лозової до міста Зіньків Полтавської області. Мала при собі паспорт, телефон та сіро-зелений рюкзак, – розповів "Слобідському краю" адміністратор пошуково-рятувального загону "Мілена" Сергій Осман.

Жінка була одягнута в бордову коротку куртку, білий в'язаний светр із коричневим візерунком, блакитні джинси та лаковані туфлі червоного відтінку.

На зріст зникла жінка – 155 сантиметрів, худорлява, має каштанове волосся.

Читайте також: Зниклу безвісти пенсіонерку розшукують у Лозівському районі

25 вересня зник Валерій Зібров із села Андріївка Борівської громади. 29-річний чоловік не вперше тікає з дому, проте цього разу він не повернувся. 

– Чоловік страждає на глухоту, що додає багато проблем для пошуку. Наразі невідомо, куди Валерій пішов. Також він мав при собі гаманець, – розповів "Слобідському краю" адміністратор пошуково-рятувального загону "Мілена" Сергій Осман.

Чоловік був одягнений у шапку оливкового кольору, сіро-білий светр, чорну куртку, сині джинси та сірі кросівки.

Зниклий чоловік має темне русяве волося та вуса, на зріст – 170 сантиметрів, худорлявий.

Інформацію про місцезнаходження можна повідомити за телефонами: 068-777-0-112 або 102.

 
Автор: Микита Гузенко