9 та 10 січня у Харкові проводитимуться антитерористичні контрдиверсійні заходи

09.01.2023 11:47 Новини
9-10 січня на території Харкова проходитимуть антитерористичні контрдиверсійні заходи. СБУ закликає жителів міста мати із собою документи, що посвідчують особу.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на речника СБУ в Харківській області Владислава Абдулу.

9-10 січня на території одного з районів міста Харкова Служба безпеки України проводитиме антитерористичні контрдиверсійні заходи. У них також візьмуть участь органи військового управління та інші правоохоронні структури із залученням військової техніки, озброєння і радіотехнічних засобів.

Це робиться з метою підвищення безпеки населення міста, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп.

«Під час антитерористичних контрдиверсійних заходів можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста, перевірка документів громадян, огляд автомобільного транспорту», – інформує жителів Харкова Владислав Абдула.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу, а також дотримуватися режиму комендантської години.

Нагадаємо, 9 грудня Генштаб ЗСУ повідомив про загрозу завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури на всій території України. 

Більше новин міста Харків читайте на нашому сайті.

Автор: Юлія Гнатченко