Який населений пункт Харківщини обстрілювали найбільше за добу

25.08.2022 09:37 Новини
Фото: Генеральний Штаб ЗСУ Фото: Генеральний Штаб ЗСУ
25 серпня начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали Харків, а також Харківський та Богодухівський райони області. Учора загарбники запустили в напрямку міста 2 ракети. Одна з них вибухнула в повітрі, а друга впала на території Чугуївського району. За попередніми даними, жертв та постраждалих намає. Крім того, близько 9:00 ранку 24 серпня було обстріляно Шевченківський район Харкова. На місці влучань пошкоджено заклад освіти.

На території Харківської області ворог найбільш інтенсивно обстрілював селище Мала Данилівка в Харківському районі. Там пошкоджень зазнали приватні будинки, господарчі споруди, через бойові дії спалахнуло декілька пожеж. У Харківському і Богодухівському районах унаслідок обстрілів зайнялася трава на відкритих територіях.

Загалом за добу з пораненнями госпіталізували двох мирних жителів Харківщини: двоє чоловіків 39 и 48 років у Малій Данилівці.

На Харківському напрямку ворог здійснював обстріли з танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення. В районі Ізюма рашисти намагалися наступати в напрямку Пасіка – Долина, але відступили з втратами.