Через ракетний удар фактично знищено приміщення ВНЗ на Харківщині

06.07.2022 09:41 Новини
6 липня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Цієї ночі рашисти завдавали ракетних ударів по Новобаварському, Київському та Основ’янському районах Харкова. Так, о 01:00 ночі сталося влучання по відкритій території на теренах Основ’янського району, до того ж зруйновано частину адміністративної будівлі в Новобаварському районі. Окупанти фактично знищили ракетним ударом приміщення вищого навчального закладу в Київському районі міста.
Щодо області, то там обстрілів зазнали Ізюмський, Харківський, Чугуївський та Богодухівський райони. На місцях подій зайнялися житлові будинки, відкриті території, поле з пшеницею.


Загальна кількість постраждалих за добу: на території Харківської області – 3 людини, а саме двоє мешканців Чугуївського району. Серед них дитина, якій 1 рік та 11 місяців та 64-річний чоловік.  Також унаслідок зазначених подій було госпіталізовано 50-річного чоловіка з Гусарівки.
Крім того, Олег Синєгубов поділився оновленою інформацією щодо військової ситуації на території Харківщини.
​«Поки російська «армія» нищить навчальні заклади, житлові будівлі та поля з урожаєм – наші захисники тримають позиції. Наступальні операції рф – безуспішні», – розповів голова ХОВА

Автор: Юлія Гнатченко