Харків’янка виборола «бронзу» на міжнародному турнірі з бадмінтону

23.10.2023 15:20 Новини
Фото: НОК Фото: НОК

18-річна харків'янка Євгенія Кантемир здобула бронзову медаль на міжнародному турнірі з бадмінтону, який днями завершився в Чехії.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА.

Змагання проходили з 19 по 22 жовтня у Празі. Цьогорічний чемпіонат зібрав 251 спортсмена з 30 країн світу.

У жіночій одиночній категорії, зокрема, в основній сітці Євгенія Кантемир здолала двох датчанок та полячку. Перед цим дівчина здобула перемогу над суперницею з Нідерландів та іншою харків’янкою – Варварою Фроловою.

У півфіналі Євгенія зустрілася ще з однією представницею Данії, Фредерікке Остергор, проте поступилася тій з рахунком 16:21, 18:21. У результаті спортсменка посіла третє місце.

Міжнародний турнір з бадмінтону, 2023

Євгенія Кантемир на міжнародному турнірі з бадмінтону в Чехії, 2023 / Фото ХОВА

Нагадаємо, нещодавно харківська спортсменка Катерина Садурська перемогла на чемпіонаті світу з фрідайвінгу. Плавчиня здобула три золоті та одну срібну медалі.

Також ми писали, як живе спорт у Сахновщинській громаді. Після початку війни у громаді припинили фінансувати спорт з місцевого бюджету. Попри це, там знаходять можливості, аби підтримувати цю сферу. Зокрема, за 2023 рік уже провели понад 50 різних спортивних змагань, під час яких організовували збір коштів для потреб ЗСУ.

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті. 

Автор: Анна Хливнюк