Повітряна тривога: в Укрзалізниці пояснили, що робити пасажирам, які не встигли на потяг

08.01.2024 08:18 Новини

Уранці 8 січня російські військові здійснили масований ракетний обстріл. Повітряна тривога охопила всі регіони України.

Про це повідомляє «Слобідський край» пресслужбу Укрзалізниці.

Поки в Україні триває масштабна повітряна тривога, поїзди продовжують курсувати. Зокрема, посадка та висадка здійснюється через підземні переходи за їх наявності. Очікування на рейси обов'язково в укриттях.

Нагадуємо пасажирам, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу по різних регіонах, що провідники та стюарди Укрзалізниці допустять вас на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби, – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці готові допомогти знайти вільні місця на таких рейсах. Для цього пасажирам потрібно зв’язатися з онлайн-підтримкою у месенджерах (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунку або телефоном 0 800 503 111.

Нагадаємо, квитки на нічні поїзди з Харкова до Перемишля та Хелма можна придбати лише онлайн через електронні канали продажу. 

Також ми писали, що Укрзалізниця призначила нові зупинки по дорозі декількох поїздів, у тому числі Харків – Львів та Харків – Ужгород.

Нагадаємо також, що на вокзалах та в поїздах «Укрзалізниці» розпочали роботу перші маршали залізничної безпеки. Наразі вони працюють на одному з популярних західних напрямків.

Автор: Анна Хливнюк