На 6 мільйонів: у Харкові накрили крупний підпільний цех (фото, відео)

17.02.2024 16:27 Новини
Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура

У Харкові правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю: вилучено продукції на понад 6 млн грн.

Правоохоронці припинили роботу підпільного цеху в Харкові з незаконного виробництва фальсифікованого алкоголю, а саме горілки, коньяку, віскі під виглядом відомих брендів, повідомляє «Слобідський край».

Прокуратура вилучила фальсифікат

Правоохоронці вилучили фальсифікат / Фото: Харківська обласна прокуратура 

– За результатами проведення обшуків вилучено понад 45 тонн рідини з характерним запахом спирту, понад 11 000 літрів готової лікеро-горілчаної продукції на загальну суму понад 6 млн гривень, обладнання для виготовлення фальсифікату, тару, вантажні та легкові транспортні засоби, напівпричепи, засоби зв’язку, грошові кошти, – повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Харківської обласної прокуратури Денис Свобода. – По завершенню проведення обшуків одному з фігурантів – 57-річному мешканцю Харкова – вже повідомлено про підозру. Вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності інших співучасників злочинної діяльності.

Нагадаємо, екологічна прокуратура знаходить нові факти шкідливих наслідків російської терористичної атаки на нафтобазу в Харкові