На деокупованій території Харківщини вже виявлено 900 тіл – перший заступник міністра ВС

04.12.2022 14:31 Новини
На фото: поліція ексгумувала тіла людей, які загиблі під час авіабомбардування у березні, село Слобожанське, Харківська область На фото: поліція ексгумувала тіла людей, які загиблі під час авіабомбардування у березні, село Слобожанське, Харківська область
Про наслідки обстрілів російських військових та кількість загиблих, зокрема – на Харківщині, розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини».

За даними Євгенія Єніна, всього в Україні загинуло понад 9 400 мирних жителів і ще близько 6 800 травмовані. Серед них, на жаль, є й діти: від початку вторгнення рф в Україні загинула 461 дитина, – пише "Слобідський край".  

Як повідомив посадовець, у Харківській області, яку обстрілюють чи не найбільше, слідчими задокументовано 3 400 воєнних злочинів.  На деокупованій території Харківської області вже виявлено близько 900 тіл, з них 700 – цивільні, понад 80 – військовослужбовці, понад 100 – військовослужбовці рф.

Читайте також:  В Ізюмському районі вилучено фрагменти тіл п‘яти мирних мешканців: серед них діти

Також перший заступник міністра додав, що Харківщина є найбільш постраждалим регіоном унаслідок ударів по енергоструктурі: в області залишаються знеструмленими 112 населених пунктів. 

Читайте також:  Відключення світла на Харківщині: як дізнатися, коли знеструмлять твій будинок

 

Автор: Інна Можейко