На Харківщині окупанти обстріляли Оскільський психоневрологічний інтернат

11.03.2022 11:08 Новини
Голова ХОВА Олег Синєгубов розповів про обстановку в Харківській області станом на 11 березня 2022 року.

За минулу добу російські війська здійснили приблизно 89 артилерійських обстрілів по житлових районах міста Харкова. Активності ворожої авіації не спостерігалося, бомбометання не здійснювалося.

Найкритичнішою точкою області залишається місто Ізюм, його фактично знищили окупанти через відмову здатися ворогу. Зараз там відсутнє світло, вода, опалення та  зв'язок, але в таких умовах вдалося здійснити евакуацію населення. Вчора з Ізюма евакуювали більше 1600 людей, сьогодні евакуація та доставка гуманітарної допомоги продовжиться.

Окрім того, ворог продовжує атакувати мирне населення, так в Ізюмському районі сьогодні під обстріл потрапили 330 підопічних Оскільського психоневрологічного інтернату.

- Сьогодні прямим попаданням ворог влучив в Оскільський психоневрологічний інтернат в Ізюмському районі. Встигли евакуювати у сусідній інтернат 73 людини, на момент ураження ворогом в інтернаті перебувало 330 людей! Із них малорухомих - 50, пересуваються на візках - 10 підопічних. Кількість постраждалих встановлюється, - повідомляє у зверненні Олег Синєгубов.

Автор: Анастасія Хушану