На Харківщині пролунав вибух: жителів закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

09.06.2023 11:03 Новини

Близько 10:05 ранку жителі Харківської області почули вибух. Інформація про можливі наслідки атаки наразі встановлюється. 

Про це повідомляє «Слобідський край».

Оновлено 11:00:

За даними ХОВА, окупанти завдали ракетного удару по околицях Харкова. Попередньо, із комплексу ЗРК С-300. Наразі на місці події працюють усі профільні служби.

Жертв або постраждалих немає.

Оновлено 10:07:

«Харків’яни перебувайте в укриттях! Ворог наніс удар. Інформація про можливі руйнування та постраждалих встановлюється», – повідомив начальник Харківського гарнізону бригадний генерал Сергій Мельник.

Одночасно поліція закликала містян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та у разі влучань ворожих снарядів, руйнувань або поранених негайно повідомляти на спецлінію «102».

Вибухи у Харківській області

Нагадаємо, у ніч проти 9 червня окупанти здійснили масовану атаку Богодухівського району Харківської області дронами-камікадзе. До того ж протягом доби обстрілами було пошкоджено медзаклад у місті Вовчанськ. 

Нагадаємо також, ввечері 5 червня російські військові пошкодили трубопровід з аміаком у Куп‘янському районі, унаслідок чого відбулася його розгерметизація. Як повідомили в ХОВА, станом на ранок 6 червня по передмістю Куп’янська та прилеглих селах аміаку в повітрі не зафіксовано. Поблизу Масютівки концентрація аміаку не перевищує гранично допустимої норми, проте спостереження продовжується. Нацполіція та ДСНС інформують населення щодо дій у разі перевищення концентрації аміаку в повітрі.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Владислава Ткаченко