На Харківщині водій збив двох військових та втік з місця ДТП

28.11.2023 17:21 Новини
Фото: Національна поліція Харківської області Фото: Національна поліція Харківської області

У Харківській області водій Subaru на смерть збив двох військовослужбовців.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на інформацію Національної поліції Харківської області. 

ДТП сталася 22 листопада близько 20:00 у районі перехрестя автошляху Дергачі – Золочів із селищем Першотравневе Золочівської громади

Водій Subaru Forester, рухаючись у бік Золочева, наїхав на військовослужбовців, які стояли на узбіччі попереду припаркованого автомобіля Volkswagen Golf. Після скоєння ДТП водій втік з місця події, не надавши допомогу постраждалим.

Один з чоловіків помер на місці ДТП, другий – у лікарні через кілька днів після аварії. 

За даними Харківської обласної прокуратури, 29-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілих, та за фактом залишення в небезпеці.

Нагадаємо, 12 листопада на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» у Харківській області 20-річна водійка не впоралась з керуванням та злетіла в кювет. Двоє людей отримали поранення.

 9 листопада у Харкові сталася ДТП, в якій постраждала маленька дитина.

Наприкінці жовтня ми писали, що прокурори домоглись максимального покарання чоловіку, який у стані наркотичного сп’яніння спричинив ДТП у Харкові. Унаслідок аварії загинули троє людей, серед яких 3-річна дівчинка.

Автор: Ксенія Карпенко