Наші захисники жорстко зупинили спробу ворога наступати в бік Дементіївки – ХОВА

12.07.2022 09:44 Новини
Фото: Генштаб ЗСУ Фото: Генштаб ЗСУ
12 липня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Цієї ночі, о 3:30, росіяни знову завдали ракетного удару по Харкову. Повідомляється, що дві ракети вдарили між будівлями в Шевченківському районі. Жертв та постраждалих немає.

Голова ХОВА не оминув і питання постраждалих унаслідок учорашніх обстрілів міста. Він зазначив, що 4-річний хлопчик проходить амбулаторне лікування, а 16-річний юнак у середньому стані наразі перебуває в лікарні. Загрози життю обох дітей немає. Щодо інших постраждалих, які вчора в результаті обстрілів отримали вибухові травми та осколкові поранення, – усі вони перебувають у середньому стані та отримують фахову медичну допомогу.

На теренах області агресор продовжив завдавати ударів по населених пунктах Харківського, Богодухівського та Ізюмського районів. Там пошкоджені приватні будинки, господарчі будівлі, автомобілі. А через артилерійський обстріл у Золочеві загинули 2 людини.

Крім того, на сьогоднішній день рашисти продовжують спроби вести наступ на території Харківської області.

«На Харківському напрямку наші захисники жорстко зупинили спробу ворога наступати в бік Дементіївки. На Ізюмському напрямку ворог обстрілював із ствольної артилерії та РСЗВ райони населених пунктів Чепіль, Велика Комишуваха, Барвінкове та Дібрівне. Наші воїни міцно тримають свої позиції та готові до будь-яких дій окупантів», – поділився оновленою інформацією щодо театру бойових дій Олег Синєгубов.

Автор: Юлія Гнатченко