Наслідки бомбардування селища Слатине. Є загиблі

18.03.2022 09:55 Новини
Фото: Facebook В’ячеслав Задоренко Фото: Facebook В’ячеслав Задоренко
Ввечері 17 березня Дергачівський міський голова В’ячеслав Задоренко поділився оновленою інформацією щодо обстрілів у селищі Слатине.

«Сьогодні також надійшли уточнені дані наслідків учорашнього бомбардування селища Слатине. Там загинуло як мінімум чотири людини, п’ятьох з важкими травмами доставили до лікарні. Зазнали пошкоджень цивільні об’єкти, зокрема будівля Слатинського ліцею», – повідомив В’ячеслав Задоренко.

Дергачівський міський голова також зазначив, що внаслідок обстрілів міста Дергачі також постраждав дитячий майданчик, розташований на стадіоні «Авангард».

Крім того, повідомляється, що службам РЕМу та ЖКГ удалося відновити водопостачання у мікрорайоні Посьолок у Дергачах.
Задоренко знову закликає громадян без крайньої необхідності не користуватися електроприладами і не вмикати світло. Наразі триває робота над відновленням електроенергії у підконтрольних Україні старостатах.

Також відомо, що 17 березня Дергачівська лікарня отримала чергову партію медикаментів. Співробітники виконавчих органів міської ради разом з волонтерами розвозили гуманітарну допомогу по Дергачах, відправили продовольство до Безруківського, Слатинського старостинських округів, а також до села Цупівка Прудянського старостату.

Автор: Юлія Гнатченко