Наслідки обстрілів Харківщини за добу: шість загиблих, зруйновано міст через Оскіл

20.09.2023 09:49 Новини

Військові армії рф протягом минулої доби обстріляли з артилерії понад 10 населених пунктів Куп'янського, Богодухівського та Ізюмського районів Харківської області. По місту Куп’янськ та селу Іванівка були завдані авіаудари.

Як передає «Слобідський край», про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому зведенні 20 вересня.

  • Тож вогневого ураження зазнали населені пункти Красне Перше, Лиман Перший, Синьківка, Котлярівка, Крохмальне, Берестове, Амбарне, Строївка, Тополі, Одноробівка та Івашки.
  • У місті Куп’янськ росія вбила шість цивільних громадян. Керована авіабомба влучила в автомобіль, загинули дві жінки та чотири чоловіка. Зруйновано міст через річку Оскіл.
  • У Харківській області тривають роботи з розмінування території. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 4,9 гектара та знешкодили 151 вибухонебезпечний предмет.
  • У ранковому зведенні Генштаб ЗСУ повідомив, що на Слобожанському напрямку ворог збільшує щільність мінних полів вздовж державного кордону в бєлгородській області росії.

Нагадаємо, російська армія для удару по місту Куп’янськ Харківської області 19 вересня, внаслідок якого загинули 6 людей, використала гібридну ракету «Грім-Е1».

У Харківській області під час виконання дорожніх робіт на трасі Ізюм – Барвінкове шляховики знайшли вибухонебезпечні предмети. 

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко