Нові «пташки» для захисників від Нововодолазької громади

11.04.2024 17:50 Новини

Нововодолазька селищна рада придбала чергових «пташок» Mavic3 для українських військових. 

Як розповів медіа «Слобідський край» Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін, 8 «пташок» передано прикордонникам на Купʼянський напрямок, 5 підрозділу Національної гвардії України. Підтримка українських військових у Нововодолазькій громаді триває постійно з самих перших днів повномасштабного вторгнення.

Давайте подивимося за останні місяці. У лютому ми передали військовим за їхнім запитом два генератори на 3,5 кВт та пальне, дві зарядні станції EKOFLO, три планшети, а ще 10 комплектів MAVIC 3T з тепловізорами. У березні захисникам були передані ще декілька Mavic 3. Уже у квітні передали бійцям чергових «пташок» і, звісно, за першої ж можливості будемо передавати ще. Наша громада намагається робити все можливе для військових: і селищна рада, і бізнес, і волонтери, і місцеві жителі, навіть діти долучаються до волонтерської діяльності та благодійних заходів. Бо всі розуміють – підтримка важлива. Тільки разом маємо наближати нашу Перемогу, каже Олександр Єсін.

Нагадаємо, що у Нововодолазькій громаді збирають пластик для допомоги ЗСУ. Також громада отримала унікальний автомобіль для паліативної допомоги. 

Автор: Марія Іващенко