Окупанти обстріляли волонтерів: потрібна допомога

15.03.2024 15:15 Новини
Наслідки обстрілів / Фото: ГО «Троянда на Руці» Наслідки обстрілів / Фото: ГО «Троянда на Руці»

Вчора ГО «Троянда на руці» під час усунення наслідків прильоту в Харківській області втратили дві автівки.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на ГО «Троянда на руці».

Раніше команда «Слобідського краю» брала участь в одній з евакуацій разом з громадською організацією «Троянда на руці». Того дня волонтери вивезли з Куп'янської громади Харківської області 7 людей. Волонтери постійно працюють на евакуаціях цивільного населення та гуманітарних місіях по всій Харківщині.

–  Окупанти цілеспрямовано били по наших авто. Ми приїхали зашивати вікна в пошкоджених від вибуху будівлях, працювали там та час від часу брали інструменти в авто. Хлопці, які були ближче до прильоту, отримали травми: один погано чує на одне вухо, а в іншого – вивих руки. Але в цілому цілі та навіть не злякані, заявив один з волонтерів.

Зараз ми разом намагаємося допомогти ГО «Троянда на руці» у зборі на відновлення авто. Пропонуємо долучитися і вам. Будемо вдячні за донат чи поширення інформації.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/6gstZtiLNZ

Paypal: [email protected]

Нагадаємо, що на День Незалежності волонтери пошуково-рятувального загону «Троянда на руці» вивезли з прифронтової Куп’янської громади сімох місцевих жителів. Здебільшого літніх людей, які вже не витримують життя під постійними обстрілами.

Автор: Валерія Ткаленко