Окупанти влучили крилатими ракетами по об‘єктах на Харківщині – ХОВА

30.06.2022 10:54 Новини
30 червня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Минулої доби ворог обстрілював інфраструктуру Індустріального, Основ‘янського і Немишлянського районів Харкова. Також ударів крилатими ракетами зазнали об‘єкти Індустріального та Основ‘янського районів. За попередньою інформацією, постраждалих немає, але є пошкодження будинків у Безлюдівці. Постраждалих також не зафіксовано.

Щодо області, то там рашисти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони.

Через обстріли з РСЗВ у Малинівці поранення отримали 5 осіб. З них одна 11-річна дитина. Влучання були, зокрема, по території приватних будинків. У Золочеві пошкоджені 6 житлових будинків та залізнична станція Одноробівка. Загальна кількість поранених за добу – шестеро цивільних:  Ізюмський район – 1 людина, Чугуївський – 5. Серед них госпіталізована ще одна 11-річна дівчинка. Стан дитини – середній. Крім того, повідомляється, що в Ізюмському районі загинув 55-річний чоловік.

Олег Синєгубов поділився оновленою інформацією про ситуацію в області, де тривають активні бойові дії.

«На Харківському напрямку окупанти ведуть оборонні бої, намагаючись стримати наших військових. Ворог веде обстріли з танків, мінометів, ствольної і реактивної артилерії по позиціях наших військових та по мирних містах і селах. Завдає авіаударів. Наші захисники придушили спробу штурмових дій ворога в районі Дементіївки. Зазнавши втрат, окупанти відійшли. В районі Ізюма ворог проводить перегрупування своїх сил та веде оборонні бої», – розповів голова ХОВА.

Автор: Юлія Гнатченко